Coronacrisis - Wereldwijde vaccinatie

Eerst en vooral een woordje van dank voor al diegenen die in de frontlinie werken, verplegend personeel, artsen, ambulanciers,.. en het personeel van de voedingsketens voor de geleverde inspanningen in deze turbulente tijden. 

Dat de coronavirus geen gewone virus is zou ondertussen toch bij indereen al moeten doorgedrongen zijn.

Had men op 1 januari voorspeld dat elk land één na één in lockdown zou gaan, dan had men u bestempeld als een fantast, doemdenker,..

Toch is deze virus geen natuurlijke virus, maar een virus ontwikkeld en genetisch gemanupuleerd in een laboratorium. Sinds het Nazisme zijn wetenschappers bezig met onderzoek naar biologische oorlogsvoering en we zijn nu decennia’s verder. Vele nietsvermoedende politici en wetenschappers zijn jammer genoeg onwetend over wat er zich nu werkelijk afspeeld en blindelings volgend de richtlijnen van WHO. Zij geloven dat dit een natuurlijk verschijnsel is en toch is deze virus  voor hun één groot mysterie.

Deze pandemie is echter georchestreerd en heeft een meervoudig doel :

 • Het hoofddoel is volledige controle over de wereldbevolking
 • Na deze pandemie komt er een wereldwijde vaccinatie met verregaande consequenties , mogelijks verplicht in verschillende landen. Met vaccinatiepaspoort zodat men zonder vaccinatie bepaalde beroepen niet meer mag uitvoeren, bepaalde landen niet meer binnenmag enz…
 • Het vaccin bestaat al (beschikbaar voor de elite) maar zal pas vrijgegeven worden als COVID-19 wereldwijd in alle landen dezelfde impact heeft gehad
 • Traceerbaarheid van de wereldbevolking met digitale ID via microchipping
 • Er komt ook een nieuw financieel monetair systeem met één wereldmunt al dan niet digitaal.  De blauwdruk bestaat hier al van.  Er hangt al een tijdje een financiële crisis in de lucht , maar het nieuwe monetaire stelsel zal logischer wijze gemakkelijker aanvaard worden door hun zelf gecreëede zondebok, de coronacrisis, dan een tweede bankencrisis. De bankencrisis in 2008 was ook georchestreerd !
 • Een ander doel is één wereldregering.  De massa wordt ondertussen ook warm gemaakt, of gehersenspoeld, dat problemen zoals de klimaatverandering, vluchtelingen, terrorisme, pandemieën en nadien de wereldwijde recessie maar kunnen opgelost worden, namelijk gezamenlijk. Maar deze gebeurtenissen zullen maar een aanzet zijn en niet voldoende. Een wereldregering inpliceert ook één leider. Deze charismatische persoon die vrede zal brengen zal ten tonele verschijnen na een andere boosaardige georchestreede gebeurtenis die maar kort zal duren. WO III.
 • Alle landen nemen, als slaafse marionetten, reeds dezelfde maatregelen en deze komen uit dezelfde bron.
 • Los van het feit dat men de hulp van God niet inroept, door bidden vasten en boetedoening voor de zonden, en alle Kerken sluit tot na Pasen is er nog iets anders waar de media, de gevestigde orde of experts met geen woord over reppen of gewoon doodzwijgen. Namelijk hoe men het immuunstelsel kan ondersteunen met natuurlijke voeding, zoals vitamine C, knoflook, gember, oregano enz…   of medicinale planten uit de natuur tegen respiratoire aandoeningen zoals koningkaars, eucalyptus enz…  Er is volgens hun maar één remedie. Wachten tot het vaccin dat miljarden zal genereren voor de farmaceutische bedrijven. Kritische wetenschappelijke stemmen worden in de kiem gesmoord als zijnde nepnieuws.
 • Een ander doel is één wereldreligie. Een doel waarvan men in Rome intensief de fundamenten aan het leggen is. De liefde van God en de solidariteit dat deze pandemie opwekt in de mensen die een hart van vlees hebben zal ook weeral misbruikt worden om deze ene wereldreligie vorm te geven. Een wereldreligie waar de waarheid over Jezus zal doodgezwegen worden. 
 • Waarom moeten de Kerken dicht maar blijven abortusklinieken wereldwijd open ???
 • Naast kunstmatige ziekten en oorlogen uitgelokt door de mens zullen ook natuurlijke ziekten, plagen en klimaatveranderingen in de toekomst in frequentie en intensiteit  blijven toenemen totdat de Waarheid zal zegevieren en niet de leugen !!! De sluier van bedrog die nu de wereld bedekt zal weggenomen worden. Het enige wat verandering zal brengen is de wereldwijde bekering na DE WAARSCHUWING . En hierop kan men zich voorbereiden.

 

Voor velen is het vermoedelijk niet gemakkelijk om dit te aanvaarden. Het doel heiligt de middelen en om hun doelen te bereiken gaan ze letterlijk over lijken. Je kan dan ook begrijpen dat eens deze elitegroepen controle hebben over de wereldbevolking dat hun intenties alles behalve integer zullen zijn.

En ondanks het feit dat dit alles behalve  rooskleurig is zullen diegenen met echt geloof geen enkele vorm van angst hebben ! Nochtans is het angst die nu de massa in de greep heeft, en een wereldbevolking die angstig is is nu eenmaal gemakkelijk manipuleerbaar. 

De wijsheid van God is dwaasheid in de ogen van wijzen en verstandigen. De wijsheid van wijzen en het verstand van verstandigen is dwaasheid in de ogen van God. Om dit te begrijpen dien je zelf een bocht van 180° te maken in je denkwijze, levenswijze,voedingswijze,..  Alles is dualiteit en antithese en alles heeft zijn waarheid, slechts één waarheid. Al de rest is leugen. Voorkomen is beter dan genezen en het is beter in dit leven de noodzakelijke ommekeer te maken om te voorkomen te sterven in de leugen.

Wat betreft de corona maatregelen zijn er twee pistes, en aangezien wij de vrije keuze hebben, dienen wij respect te hebben voor beiden :

1) of men kiest, om welke reden dan ook voor een vaccin. Dan zal men tot het vaccin beschikbaar is alle maatregelen strikt moeten naleven.

2) of men kiest voor besmetting en de eventuele ongemakken en lijden dat hier gepaard kan mee gaan. Ondersteuning van het immuunsysteem is hier wel aanbevolen.

"Wereldwijde vaccinatie: Eén van de meest gemene vormen van genocide ooit gezien sinds de vernietiging van de Joden onder Hitler." (Boodschap 613 uit BOEK DER WAARHEID)

Ziektes

"Mijn Hand zal de boosaardige daden tegenhouden van diegenen die Mijn kinderen oorlog, ziekte, moord en abortus willen opleggen. Mijn Hand zal ook neerkomen op hen die de trouwe volgelingen van Mijn geliefde Zoon kwellen en op diegenen die Zijn Tegenwoordigheid in de Heilige Eucharistie proberen af  te schaffen." ( uit Boodschap 796 uit het BOEK DER WAARHEID )

"Hun boosaardige plannen omvatten ook een nieuwe wereldwijde vaccinatie die ziekten over de hele wereld zal teweegbrengen en in een nooit eerder geziene mate lijden zal veroorzaken.

Vermijd om het even welke plots aangekondigde wereldwijde vaccinatie, want het zal jullie doden.
Hun slechte programma’s zouden alle argeloze zielen schokken die er geen idee van hebben hoe machtig zij zijn. Gedreven door machtshonger, rijkdom en het verlangen goddelijk te zijn in al wat zij doen, geloven zij dat ze onoverwinnelijk zijn.
Zij hebben de controle over banken en regeringen en zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken van terreur in het Midden-Oosten.
Zij controleren een groot deel van de wereldmedia en de waarheid van hun verdorvenheid zit
verborgen achter zogenaamde humanitaire organisaties.
Spijtig genoeg weten maar weinigen van Gods kinderen iets af van hun plannen." (uit boodschap 466 uit het BOEK DER WAARHEID)

Vrees deze gebeurtenissen niet want zij zullen snel voorbij gaan.

"Mijn zeer geliefde dochter, vele verschrikkelijke daden tegen de mensheid staan nu op het punt ontketend te worden door die geheime sekten waarvoor Ik mijn volgelingen waarschuwde.
Jullie moeten altijd waakzaam blijven en alles in vraag stellen wat ongewoon lijkt. Onthoud wat Ik jullie gezegd heb en houd jullie ogen altijd op Mij gericht. Breng ten minste één uur per dag door in gebed zodat de impact van dergelijke beproevingen kan verminderd worden, zelfs verhinderd in sommige gevallen. Weldra zal Ik komen om aan alle lijden een einde te maken.
Mijn geliefde volgelingen, alstublieft luister naar Mijn Waarschuwingen. Negeer ze niet. Wanneer jullie voorbereid zijn op zulke gebeurtenissen, en al jullie vertrouwen in Mijn Barmhartigheid plaatsen, zal Ik jullie troost geven en jullie bevrijden van jullie angsten."   (Boodschap 1217 uit het BOEK DER WAARHEID )

COVID-19  -  Coronavirus - WHO World Health Organization - Bill & Melinda Gates Foundation - George Soros Open Society Institute - Johns Hopkins University - Sanofi Pasteur (Vaxigrip Tetra) - Event 201 - The Gates Foundation - The World Economic Forum - GlaxoSmithKline - MSD - Instituut Pasteur

Share this page