Wereldwijde Vaccinatie

"De introductie van een wereldwijde vaccinatie, bestemd voor zuigelingen en jonge kinderen, zal een van de meest gemene vormen van genocide zijn die ooit gezien is sinds de vernietiging van de Joden onder Hitler.

Dit boosaardig plan zal mogelijk zijn omdat vele van jullie regeringen hun volk dwongen veranderingen in hun wetten te aanvaarden die hun regeringen de macht geven om wetten op te leggen tegen jullie onschuldige kinderen." (uit Boodschap 613 uit het Boek Der Waarheid)

"Het opkomen van deze Satanische groepen die zichzelf aan de wereld voorstellen als zakelijke en netwerkende organisaties, tiert welig.
Zij zijn overal; intrigerend bijeenkomsten houdend, samenzwerend en boosaardige plannen beramend om miljoenen onschuldige mensen te vernietigen.

Zij zullen door verplichte inentingen een vorm van genocide introduceren bij jullie kinderen, met of zonder jullie toestemming.
Deze inenting zal een vergif zijn en zal voorgesteld worden onder het mom van een wereldwijd gezondheidsplan. 

Hun plannen hebben zij nu verwezenlijkt en zij zijn reeds begonnen ze te introduceren. Sommige van hun plannen in een Europees land werden door Mijn Vader gestopt dank zij de gebeden van offerzielen." (uit boodschap 612 uit het Boek Der Waarheid)

Share this page