In alle boodschappen uit het Boek Der Waarheid is er maar één datum expliciet vermeld, en dat is 22 december 2012. In vele opzichten is deze datum nochtans héél bijzonder.

22 December 2012

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn plan van redding voor de wereld, begon in Mijn tijd, op 22 december 2012.
Deze tijd in de wereld behoort Mij toe aangezien Ik al Gods kinderen verzamel, als één geheel, terwijl de grote strijd begint.
Deze periode van Grote Ellende zal enige tijd duren. De oorlogen zullen verhevigen tot de grote oorlog verklaard wordt en de wereld zal veranderen.
Alle naties zullen getuigen zijn van de veranderingen. Jullie moeten hierop voorbereid zijn en het aanvaarden, want al deze dingen moeten geschieden voor Mijn Tweede Komst.
Er zal een grote zondvloed plaatshebben. Jullie zullen ook getuige zijn van minder grote
overstromingen over andere landen.
Wereldwijd zal zich het klimaat beginnen te veranderen en jullie weer zal anders zijn, op een manier die voor jullie vreemd zal lijken.
Dit is de tijd voor allen die hun ogen geopend hebben voor de Waarheid, om de weg voor Mij te effenen zodat Ik allen in Mijn Heilige Armen kan verwelkomen.
Vrees niet, want Mijn Liefde zal veel afzwakken en jullie gebeden kunnen en zullen vele van deze gebeurtenissen verzachten evenals de wreedheden die door het Beest gepland worden. Boodschap 657 uit het Boek Der Waarheid.

 

Share this page